Consult- Vind je eigen beeldtaal

Nancy

Frederique is echt goed in wat ze doet; begreep me meteen en stelde precies de juiste vragen, zodat ik bewust werd van mijn persoonlijke kracht als ondernemer. Ze maakte zaken concreet voor me, zodat ik meteen met haar tips aan de slag gegaan ben. Mijn posts stralen nu al veel meer uit waar ik voor sta en waar ik naar toe wil.

Ook zo lekker dat ik nu een heel duidelijk kader heb en ook beter kan benoemen wat ik wil en eventueel mis in een foto. Het was echt fijn en heel verhelderd. Ik kan het iedereen aanraden! Ik was ook heel blij dat ik het twee weken vooraf aan mijn Masterclass had gepland, zodat ik de tijd had om mijn eigen props te verzamelen en de gemaakte foto’s meteen kon gebruiken omdat ze de juiste look-and-feel hadden. 

Fotografie

Florien de Zwaan eigenaar Kinderwinkel Flo4kidz te Amsterdam
“Frederique heeft een goede kijk op onze kinderkleding collectie, waardoor ze leuke verrassende combinaties neer kan zetten, zowel commercieel als juist heel origineel en trendgevoelig. Ze is heel prettig om mee samen te werken, ze denkt goed mee, is enthousiast en gedreven en je kunt haar volledig haar eigen gang laten gaan. Verfrissend als iemand door een andere (styling) bril jouw winkel/collectie bekijkt.”

Ibu-jewels:

 Enorm bedankt voor de foto's van de IBU Jewels producten! Ik ben er erg blij mee, ze zijn heel erg scherp, mooie kleuren, duidelijk en sfeervol. Heel erg fijn om ze te kunnen gebruiken op onze website en voor andere dingen. In december kom ik graag bij je terug :-)

Styling

Simone Nass Marketing Manager at Score
“Frederique heb ik leren kennen als Fashion Director bij FHM (For Him Magazine). Als freelance fashion styliste heeft ze al een aantal opdrachten voor Score (de jeans store voor mannen) gedaan. Ik vind Frederique ontzettend getalenteerd, creatief, klant gericht en commercieel. Kortom, super om mee te werken! De styling voor 'Staff 's Favourites', een vast item op de webshop score.nl verzorgt Frederique al een aantal seizoenen en is onwijs populair bij de Score.nl bezoeker.”