Leer Flatlays maken

Sinds April 2019 geef ik workshops, omdat zoveel (creatieve) ondernemers problemen hebben met hun productfotografie. Packshots lukt ze vaak nog wel, maar verleidende lifestyle fotografie niet! En de consument van tegenwoordig wil geïnspireerd worden d.m.v. storytelling.

Doordat ik al 20 jaar beeld maak (voorheen als moderedacteur/stylist en tegenwoordig ook als fotograaf) weet ik als geen ander wat een product nodig heeft om het best tot z’n recht te komen op beeld.

Het valt mij op dat ondernemers zich vaak geremd voelen, doordat ze te moeilijk denken of zichzelf allerlei beperkingen opleggen, terwijl dat helemaal niet hoeft. Zo hoeven producten in sfeerfoto’s niet per se in z’n geheel op de foto en kun je andere productcombi’s maken als je daardoor sterker beeld krijgt.

Ik zie veel onzekerheid over wat ze aan het doen zijn en ze missen variatie en de juiste handvaten.

In kleine groepjes (max 3 personen) wordt er individueel gewerkt aan verschillende oefeningen. We beginnen met je moeilijkste product dat jij met een beetje hulp fotogeniek gaat maken. Je leert het oog te sturen d.m.v. composities en je producten levendig op beeld krijgen, zodat ze aantrekkelijker worden op beeld.

Er kan gebruik gemaakt worden van diverse foto-props en achtergronden, zodat je ziet wat het beste werkt voor jouw product en merk.

Naderhand weet je hoe je frisse foto’s maakt, welke props en achtergronden werken voor jou en kun je thuis/kantoor lekker aan de slag om insta-waardige foto’s te maken.

Trots op jouw beeld en vol nieuwe ideeën ga jij naar huis en Instagram wordt steeds leuker voor mij, want ik zie steeds meer mooie foto’s voorbij komen van ex-cursisten. Trots op jullie.

Ben jij creatief, maar zou je graag wat tips & tricks bijleren, zodat jij sneller tot rake foto’s komt. Kijk naar Masterclasses voor de mogelijkheden.

 

locatie.png
Copy of Masterclass Flatlays Pin2.png