Vind jou eigen beeldtaal!

Naast fotograferen en het geven van Masterclasses, ben ik ook te boeken voor consults.

Je hebt een logo, misschien kleuren pallet of moodboard. Maar hoe kom je nu tot goed beeld?

Vaak heb je als ondernemer wel een plaatje in je hoofd van de fotografie dat je graag zou willen hebben, maar de weg er naartoe is niet duidelijk!

Laat mij je helpen. Ik geef ik jou de verschillende stappen aan die je kunt nemen en krijg je de juiste bouwstenen die je nodig hebt om jouw droombeeld te realiseren.

Een eigen imago is essentieel om je te onderscheiden van je concurrentie, maar ook om onthouden te worden. In mijn blog over eigen Imago lees je hier meer over.

In een een-op-een gesprek vinden we jouw eigen beeldverhaal, zodat jij helderheid krijgt over je precieze doelgroep en het type beeld dat je nodig hebt om die te bereiken.

Je krijgt meer inzicht en richting, waardoor je vol zelfvertrouwen en nieuwe ideeën de deur uit gaat.

Na een sessie weet je welk beeldverhaal je gaat vertellen, je weet welke composities en props daarbij horen, zodat je meteen aan de slag kunt.

Nancy van Nordic luxuries wilde graag storytelling inzetten om haar producten meer te laten spreken en had hier hulp bij nodig hoe ze die vertaalslag moest maken. 

Review:  ” Frederique is echt goed in wat ze doet; begreep me meteen en stelde precies de juiste vragen, zodat ik bewust werd van mijn persoonlijke kracht als ondernemer. Ze maakte zaken concreet voor me, zodat ik meteen met haar tips aan de slag gegaan ben. 

 Mijn posts stralen nu al veel meer uit waar ik voor sta en waar ik naar toe wil. Ook zo lekker dat ik nu een heel duidelijk kader heb en ook beter kan benoemen wat ik wil en eventueel mis in een foto. 

Het was echt fijn en heel verhelderd. Ik kan het iedereen aanraden!

Ik was ook heel blij dat ik het twee weken vooraf aan mijn Masterclass had gepland, zodat ik de tijd had om mijn eigen props te verzamelen en de gemaakte foto’s meteen kon gebruiken omdat ze de juiste look-and-feel hadden. 

 

 

Insta petrol vind eigen beeldtaal.png